PURE&good Erytrytol z glikozydami stewiolowymi ze STEWII PURE&good 200g
Ograniczenie, bądź całkowita eliminacja cukru z diety przynosi tak wiele korzyści zdrowotnych, że trudno je wszystkie wymienić: znaczące zmniejszenie ryzyka wystąpienia licznych chorób cywilizacyjnych, zmniejszenie ryzyka wystąpienia nadwagi bądź otyłości, stabilizacja gospodarki hormonalnej, poprawa kondycji skóry, redukcja ryzyka próchnicy – to tylko niektóre pozytywne efekty ograniczenia spożycia cukru rafinowanego. Czynnikiem, który sprawia, że wielu ludzi nie wprowadza jednak zmian ograniczających cukier w diecie, jest przeświadczenie, że taki sposób odżywiania oznacza wiele kompromisów w smaku potraw i napojów. A jednak wcale tak nie musi być – zastosowanie naturalnych słodzików sprawia, że potrawy i napoje smakują równie dobrze jak przygotowane tradycyjnie, a także eliminuje lub zdecydowanie redukuje niekorzystne działanie cukru na zdrowie.
Składniki:
Wartość odżywcza w 100g:
* szacowana wartość
Dystrybutor:
Łatwo zrealizujesz zlecenie