• Zamów telefonicznie: +48 22 464 86 86
  • Masz pytanie? sklep@diabetyk24.pl
  • Wysyłka w 24h już od 0 zł

Kuchnia diabetyka śniadania, obiady, kolacje i desery na każdą porę roku

9788382765496
W magazynie
59,99

Opis produktu

W ciągu ostatniego roku do naszej redakcji dotarło ponad 200 wiadomości od diabetyków, które brzmiały bardzo podobnie: „Same przepisy nam nie wystarczają”. Okazało się, że osoby chorujące na cukrzycę typu II potrzebują czegoś EXTRA. Tym czymś są zarówno dokładne wyliczenia kaloryczności posiłków, jak również tabele z danymi dotyczącymi zawartości cukru, białka, tłuszczy, węglowodanów. Takich rzeczy, pokazujących również indeks glikemiczny posiłku, brakuje na rynku. Wsłuchując się w te uwagi, postanowiliśmy – wraz z dietetykami i specjalistami żywienia – stworzyć pakiet przepisów, które sprostają tym wymaganiom. Dlatego, przygotowaliśmy dla Ciebie aż 200 stron przepisów wraz z tabelami ich wartości odżywczych. Otrzymujesz od nas gotowe receptury na każdą porę dnia, dostosowane do Twoich preferencji i potrzeb. W tej książce znajdziesz zarówno dania „na słodko”, wytrawne, mięsne, jak i wegetariańskie.

  • śniadania,
  • lunche,
  • obiady,
  • kolacje,
  • desery,
  • podwieczorki,
  • przekąski.

Autorzy: Wójcik Katarzyna, Gąsior Katarzyna, Szybiak Katarzyna, Janowska Maria, Łożyńska Katarzyna

Wydawca: WIEDZA I PRAKTYKA

Liczba stron: 209

Dostawa
  • Paczka w ruchu
    2-3 dni 3,99
  • Paczkomat
    1-2 dni 11,99
  • Kurier
    24h 13,90
  • Darmowa dostawa od
    300,00
Masz pytania? +48 22 464 86 86

Łatwo zrealizujesz zlecenie

  • Złóż
    zamówienie
  • Odbierz
    paczkę
  • Przekaż dokumenty
    kurierowi