W poradniku znajdziesz blisko 150 przepisów zaczerpniętych z najważniejszych kuchni europejskich, a także z kuchni chińskiej, japońskiej i żydowskiej. Wszystkie receptury zostały tak skomponowane, aby dzięki niskiej zawartości węglowodanów były odpowiednie dla diabetyków. Z tą książką z łatwością przyszykujesz zarówno proste, codzienne dania, jak i bardziej wyszukane, którymi można mile zaskoczyć gości. W tym apetycznym tyglu każdy znajdzie coś dla siebie. Kremowa zupa musztardowa, tapenada, bouillabaisse, yakitori z kurczaka – kto powiedział, że kuchnia diabetyków jest nudna i pełna wyrzeczeń?
Do każdego dania wyliczono:
Oto niezwykle smakowity sposób oswajania cukrzycy!
Autor: Dorota Drozd
Wydawca: RM
Oprawa: Miękka
Format: 16.5x23.5cm
Liczba stron: 160
Wydanie: 2
Rok wydania: 2022
Łatwo zrealizujesz zlecenie